Доступність посилання

ТОП новини

У ЦВК підтверджують факт смерті одного з членів виборчої комісії


У Центральній виборчій комісії підтверджують факт смерті одного з членів дільничної виборчої комісії на Прикарпатті. Заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна повідомила, що на 26-й дільниці 85-го територіального виборчого округу в селі Уніж Городенківського району помер Степан Рудник.

За попередньою інформацією, в нього стався серцевий напад.

Раніше про смерть секретаря дiльничної виборчої комiсiї вiд БЮТ, який у нiч перед виборами перебував на виборчiй дільниці, повідомив перший вiце-прем’єр, керiвник виборчого штабу Юлiї Тимошенко Олександр Турчинов.

Він також заявив, що бюлетені, призначенi для голосування на цiй дільниці, зникли iз сейфа, де зберiгалися.

А в заяві Івано-Франківського обласного виборчого штабу Тимошенко мовилося, що напередодні у чоловіка стався конфлікт з представниками кандидата Віктора Януковича.

Водночас у Партії регіонів наголосили, що причиною смерті члена виборчої комісії став серцевий напад. Крім того, регіонали заявляють, що чоловік помер не на робочому місці, а вдома.

Тим часом, як повідомив речник управління МВС в Івано-Франківській області Василь Гультайчук, тіло 60-річного чоловіка виявили не в приміщенні виборчої дільниці, а на вулиці. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна комісія і судово-медичні експерти.

На цій дільниці голосування почалося вчасно і зараз проходить в нормальному режимі.
XS
SM
MD
LG