Доступність посилання

ТОП новини

У зв’язку з iнавгурацiєю в Києвi частково обмежать рух транспорту


У Києвi 24-25 лютого у зв’язку з iнавгурацiєю Президента України буде частково обмежений рух транспорту, повiдомляє вiддiл зв’язкiв з громадськiстю Управлiння ДАI Києва.

У середу у зв’язку з прибуттям офiцiйних делегацiй, з 15:00 буде обмежений рух транспорту на проспектi Бажана у напрямку центральної частини мiста, а в четвер у день основних заходiв з iнавгурацiї буде обмежений рух на центральних вулицях Києва.

За словами керівника ДАI Києва Анатолiя Сiренка, пiд час проведення заходiв на такому високому рiвнi, як правило, не можна обiйтися без короткочасних обмежень в русi транспорту i просить киян з розумiнням поставитися до цього.

З урахуванням цього керiвник столичної Державтоiнспекцiї рекомендує водiям по можливостi планувати свої поїздки так, щоб уникнути вiдвiдування центральної частини мiста в цi днi.

Згiдно з планом заходiв, у четвер о 9:00 в Києво-Печерськiй Лаврi вiдбудеться молебень. Потiм о 10:00 у Верховнiй Радi України новообраний Президент буде складати присягу.

Прийняття пiд командування президентом Збройних сил України вiдбудеться близько 11:00 на вулиці Банковiй. Пiсля цього офiцiйнi особи до 14:00 планують прибути до «Українського дому», де вiдбудеться прийом керiвникiв iноземних делегацiй, а потiм до Будинку прийомiв на вулиці Грушевського.
XS
SM
MD
LG