Доступність посилання

ТОП новини

Екс-спікер парламенту Грузії зустрінеться з російським керівництвом


Колишня голова парламенту Грузії Ніно Бурджанадзе прибула до Москви для зустрічі з російським керівництвом. В інтерв’ю кореспондентові Радіо Свобода Бурджанадзе повідомила сьогодні у зв’язку з поїздкою до Москви: «Це запрошення, яке надійшло від уряду Російської Федерації, від керівних органів Росії, я вважаю, що я зробила дуже вірний крок, вирішивши поїхати до Москви, оскільки вважаю принципово важливим шукати шляхи виходу з глухого кута, в якому зараз перебувають російсько-грузинські відносини».

Як передає кореспондент Радіо Свобода, в тбіліському аеропорту Бурджанадзе проводжали десятки соратників з партії «Демократичний рух – Єдина Грузія» і журналісти провідних телекомпаній. Відповідаючи на запитання, Бурджанадзе заявила, що має намір зайнятися «великою політикою» і виступає за відставку президента Грузії Міхеїла Саакашвілі.

Бурджанадзе повідомила, що справжньою політикою вважає тільки революцію. За її словами, «змінити владу Саакашвілі за допомогою виборів неможливо. Спочатку треба змусити його піти у відставку, і тільки після цього провести позачергові вибори».

На думку спостерігачів, коли політик з такою програмою їде до Москви, влада отримує можливість звинуватити її в тому, що вона хоче заручитися підтримкою Росії.
XS
SM
MD
LG