Доступність посилання

ТОП новини

НУНС ще не ухвалила рiшення про входження до коалiцiї – Мартиненко


Фракцiя «Наша Україна – Народна Самооборона» ще не ухвалювала рiшення про своє входження до нової коалiцiї, повiдомив лiдер фракцiї НУНС Микола Мартиненко пiсля зустрiчi голів парламентських фракцiй iз Президентом.

За його словами, завтра вранці вiдбудеться засiдання фракцiї, на якому обговорюватимуться подальші дiї.

При цьому Мартиненко наголосив, що в разi створення коалiцiї його фракцiя буде в опозицiї. «Це, я думаю, найiмовiрнiший сценарiй», – додав вiн.

При цьому Мартиненко спростував факт нiбито збору пiдписiв окремих депутатів НУНС, охочих увiйти до нової коалiцiї. «Жодного підпису немає. Нікому не вірте, хто скаже, що є поодинокі підписи під загальним рішенням про вступ у коаліцію», – сказав Мартиненко.

Крім того, він не погодився з оцінкою деяких представників з його фракції, що в.о. голови Партії регіонів Микола Азаров сьогодні на зустрічі НУНС висував якісь ультиматуми. За словами Мартиненка, відбулась «толерантна та відверта» розмова, але це був не більше ніж обмін думками.

Сьогодні після зустрічі з представниками Партії регіонів депутат від НУНС Роман Зварич заявив, що регіонали вимагають від фракції «Наша Україна – Народна самооборона» до кінця дня визначитися зі своєю участю в коаліції.
XS
SM
MD
LG