Доступність посилання

ТОП новини

Кернес заплакав від радості за призначення Добкіна головою ОДА


Нового голову Харківської обласної держадмінстрації сьогодні представив віце-прем’єр Володимир Семиноженко. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, перед Михайлом Добкіним Семиноженко поставив завдання консолідувати місцевий політикум, бізнес-еліту та громадськість.

Сам Добкін, який раніше казав, що не погодиться обійняти посаду голови ОДА і його влаштовує посада міського голови, сьогодні заявив, що «рішення Президента не коментує, а виконує».

За словами Добкіна, кістяк своєї нової команди він вже сформував, незабаром проведе співбесіду з усіма співробітниками обласної адміністрації, щоб з’ясувати, хто з них в майбутньому зможе працювати «на користь області та держави».

«Хто готовий працювати на користь регіону, максимально буде задіяний. Хто шукає конфліктів, залишиться на узбіччі історії», – сказав Добкін.

На новій посаді він пообіцяв боротися із корупцією, підтримувати малий та середній бізнес, особливу увагу приділити розвитку села і вивести регіон з кризи.

18 березня Президент Віктор Янукович підписав указ про призначення Михайла Добкіна головою Харківської обласної державної адміністрації.

До того Добкін був міським головою Харкова. Тепер замість нього виконувати обов’язки міського голови буде секретар міської ради Геннадій Кернес. Під час вступної промови Кернес заплакав, заявивши, що радіє за Добкіна.

Сьогодні були представлені близько 10 нових голів ОДА, яких вчора призначив Янукович.
XS
SM
MD
LG