Доступність посилання

ТОП новини

Янукович доручив розслідувати ДТП за участю автомобіля ДУС – Герман


Президент України Віктор Янукович доручив провести належне розслідування ДТП за участю автомобіля Державного управління справами (ДУС), унаслідок якого загинула людина, і надати допомогу потерпілим.

Про це в інтерв’ю журналістам заявила заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман.

За її словами, глава держави доручив Генеральному прокурору України взяти під особистий контроль хід розслідування цього ДТП.

«Президент висловлює жаль з приводу трагедії, яка сталася внаслідок зіткнення автомобіля швидкої допомоги, що належить ДУС, і машини таксі, внаслідок чого загинула людина», – сказала Герман, додавши, що Янукович розпорядився надати потерпілим внаслідок ДТП необхідну допомогу.

Герман також повідомила, що до завершення розслідування інциденту від виконання службових обов’язків відсторонений командир полку Дорожньо-патрульної служби, який сьогодні вранці забезпечували пересування президентського кортежу, полковник міліції Валерій Комишний.

21 квітня, близько 11.00 на Харківській площі в Києві внаслідок зіткнення автомобіля «швидкої допомоги» з таксі ВАЗ-2110 одна людина загинула і двоє отримали тілесні ушкодження.

Загиблий і потерпілі перебували в таксі.

У ДАІ не підтвердили інформацію ряду ЗМІ про те, що автомобіль «швидкої допомоги» їхав у кортежі Президента України Януковича, який сьогодні відбув з робочою поїздкою з аеропорту «Бориспіль» до Харкова.

Водночас журналіст «Української правди» з місця події повідомляв, що автомобіль «швидкої допомоги» з кортежу Президента України Януковича, який потрапив сьогодні в ДТП, перебуває у віданні клініки Державного управління справами.
XS
SM
MD
LG