Доступність посилання

ТОП новини

Російські контррозвідники повернуться до Севастополя – ФСБ


Російська ФСБ і Служба безпеки України наступного тижня планують підписати новий документ, який визначає роботу російських контррозвідників у Севастополі, де базується Чорноморський флот Росії. Як повідомляють російські новинні агенції, про це сьогодні в Санкт-Петербурзі заявив керівник ФСБ Олександр Бортников.

«Ми з колегами з СБУ домовилися про повернення наших військових контррозвідників до Севастополя. Наступного тижня відбудеться зустріч представників двох спецслужб, на якій ми підпишемо нову угоду про спільну роботу щодо забезпеченню безпеки», – сказав він.

Водночас, як повідомляє проект «Флот-2017» із посиланням на джерела в українських силових структурах Севастополя, перша група російських контррозвідників уже повернулася на базу Чорноморського флоту Росії.

За даними цього джерела, співробітники Федеральної служби безпеки Росії у Севастополі зайняті підготовкою до проведення навчань з антитерору спільно з представниками Служби безпеки України.

Офіційно цю інформацію наразі не підтвердили.

Минулого року на вимогу СБУ 19 працівників ФСБ покинули Севастополь, вони перебували тут з 2002 року для забезпечення безпеки військовослужбовців ЧФ Росії.
XS
SM
MD
LG