Доступність посилання

ТОП новини

Депутат Гримчак оскаржить порушення кримінальної справи


Народний депутат Юрій Гримчак (фракція Блоку НУНС) у суботу прийшов до прокуратури Києва, де йому вручили копію постанови про порушення кримінальної справи.

Народний депутат Геннадій Москаль, який представляє інтереси колеги як юрист, заявив агентству «УНІАН», що той найближчими днями подасть скаргу до одного з судів у Києві на постанову про порушення справи проти нього.

У п’ятницю прокуратура Києва повідомила, що порушила кримінальну справу проти Юрія Гримчака і ще одного народного депутата Андрія Парубія «за фактом незаконного впливу» на Голову Верховної Ради України, якого закидали яйцями, та народних депутатів «із метою перешкодити виконанню ними службових обов’язків» у рамках розслідування кримінальної справи за фактом «хуліганства, вчиненого групою окремих народних депутатів України» 27 квітня у Верховній Раді.

Тоді у Верховній Раді під час розгляду питання про ратифікацію угоди щодо продовження терміну перебування Чорноморського флоту Росії на території України у сесійній залі парламенту сталися сутички між народними депутатами.
XS
SM
MD
LG