Доступність посилання

ТОП новини

«Свобода» заявляє, що проведе акцію протесту в день приїзду Медведєва


Всеукраїнське об'єднання «Свобода» спільно з іншими національно-патріотичними організаціями в понеділок на Софійській площі проведе акцію протесту «проти зрадницької антиукраїнської політики» нинішньої влади, повідомила сьогодні прес-служба організації.

Початок акції о 12:00.

«Свобода» закликає всіх українських патріотів приєднатися до протесту і не допустити підписання в рамках візиту президента Російської Федерації Дмитра Медведєва нових зрадницьких угод, які обмежують державну незалежність, територіальну цілісність України і завдають значної шкоди економічній безпеці держави», – зазначено в повідомленні.

Раніше прес-служба ВО «Свобода» повідомила про те, що Окружний адміністративний суд Києва 15 травня заборонив «Свободі» і партії «За Україну» проводити масові заходи в центрі Києва в понеділок, 17 травня. Із позовом про заборону масових акцій до суду звернулася Київська міська державна адміністрація.

За інформацією прес-служби «Свободи», рішенням суду заборонено проведення масових заходів у понеділок на вулиці Банковій, Хрещатику, майдані Незалежності, Арсенальній площі та Контрактовій площі.

17 травня до України з дводенним офіційним візитом має прибути президент Росії Дмитро Медведєв.
XS
SM
MD
LG