Доступність посилання

ТОП новини

Держави мають дотримуватися твердої позиції щодо тероризму – Медведєв


Президент Росії Дмитро Медведєв називає єдиним способом боротьби з тероризмом спільну консолідовану позицію всіх країн і тверде неприйняття будь-яких його форм. Про це він заявив у вівторок на зустрічі зі студентами Київського державного університету імені Шевченка.

При цьому Медведєв відзначив, що важлива єдина позиція, «а не як це було стосовно Росії кілька років тому, коли те, що відбувалося, характеризувалося в інших термінах».

«Тому потрібна безумовно тверда позиція міжнародного співтовариства, а також зусилля кожної держави з вирішення своїх проблем», – заявив президент Росії.

За його словами, Росії такі проблеми ще залишаються, зокрема на Північному Кавказі. «Ми знищуватимемо тих, хто піднімає руку на свій народ, і спілкуватимемося з тими, хто готовий працювати», – заявив глава російської держави.

Медведєв заявив, що необхідно створювати умови для розвитку економіки на Північному Кавказі, створювати нові робочі місця.

«Крім того, дуже велику роль відіграє моральність, релігія, оскільки немає поганих релігій – є погані проповідники», – сказав російський президент.

Медведєв від учора перебуває в Києві з дводенним офіційним візитом.
XS
SM
MD
LG