Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура викликала на допит депутатів групи «За Україну!»


Генеральна прокуратура викликає депутатів Верховної Ради групи «За Україну!» для надання свідчень щодо подій у парламенті 27 квітня під час ратифікації угоди про продовження перебування Чорноморського флоту Росії в Україні. Про це повідомили в прес-службі партії.

Зокрема, відповідно до повідомлення, у Генпрокуратуру викликали депутатів В’ячеслава Кириленка, Ксенію Ляпіну, Володимира В’язівського, Лілію Григорович, Володимира Карпука, Івана Стойка.

14 травня Генпрокуратура направила до парламенту подання із проханням дозволити притягнути до кримінальної відповідальності парламентарів Юрія Гримчака й Андрія Парубія (обидва – НУНС), після того як прокуратура Києва порушила кримінальну справу проти них за підозрою у втручанні в діяльність спікера Литвина й інших депутатів парламенту.

Партія «За Україну!» раніше закликала органи прокуратури притягти до кримінальної відповідальності депутатів Верховної Ради від коаліції, які завдали тілесних ушкоджень парламентаріям від опозиції під час подій у парламенті 27 квітня.
XS
SM
MD
LG