Доступність посилання

ТОП новини

Кириленко: допити депутатів можуть продовжитися і завтра


Лідер депутатської групи «За Україну!» В’ячеслав Кириленко відзначає неупередженість слідчого в справі розслідування кримінальної справи за фактом хуліганства, вчиненого окремими народними депутатами 27 квітня у Верховній Раді.

«Питання були різноманітного характеру, і я не можу сказати, що вони мають якийсь упереджений характер», – заявив Кириленко після допиту в слідчого.

При цьому він наголосив, що оскільки на допит у четвер викликали майже всю депутатську групу «За Україну!», то протягом одного дня не встигнуть опитати всіх депутатів, і допити можуть продовжитися в п’ятницю.

Депутатів допитують як свідків.

27 квітня Верховна Рада ратифікувала угоду про продовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на українській території.

Голосування відбувалося в атмосфері крайньої напруженості в сесійній залі. Відразу після відкриття пленарного засідання в бік президії полетіли яйця. Спікер парламенту Володимир Литвин ховався від них під парасольками. Пізніше в залі спрацювали кілька димових шашок, а між депутатами від коаліції та опозиції виникали бійки.
XS
SM
MD
LG