Доступність посилання

ТОП новини

Янукович доручає правоохоронцям розібратися з гучними справами – Герман


Президент видав низку доручень керівникам правоохоронних структур перевірити факти, з’ясувати обставини і вжити заходів у зв’язку з низкою подій, які останніми днями набули розголосу, й особисто контролюватиме це, заявила перший заступник голови Адміністрації голови держави Ганна Герман.

Виступаючи в п’ятницю на телеканалі «Інтер», вона повідомила, що Віктор Янукович видав одне з таких доручень генеральному прокуророві Олександру Медведькові через тиск на журналістів львівської газети «Експрес».

Інше доручення, голові Служби безпеки Валерієві Хорошковському, стосується заяви ректора Українського католицького університету у Львові Бориса Ґудзяка з приводу вимоги до нього від одного з працівників СБУ підписати листа, що він має інформувати своїх студентів про протиправність протестів проти політики влади.

А міністрові внутрішніх справ Анатолієві Могильову Президент доручив розібратися зі справою про загибель днями студента в одному з відділень міліції в Києві, сказала Герман. За її словами, цю справу, яка глибоко стурбувала Януковича, він узяв під особистий контроль.
XS
SM
MD
LG