Доступність посилання

ТОП новини

Могильов залучив журналістів та правозахисників до розслідування загибелі студента


Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов підписав сьогодні наказ про залучення до службового розслідування загибелі студента в Шевченківському райуправлінні міліції Києва представників правозахисних організацій та засобів інформації.

Як повідомили в департаменті зв’язків із громадськістю МВС, до складу робочої групи ввійшли представники від правозахисників – Едуард Багіров (Міжнародна ліга захисту прав громадян), телебачення – Володимир Мжельський («5 канал), преси – Анатолій Гавриш (газета «Факти і коментарії»), інтернет-ресурсів – Тетяна Кругова (сайт «Кримінал.ТВ»).

Міністр вирішив так через значний суспільний резонанс події, мовиться в повідомленні. Після закінчення перевірки МВС проведе спільну прес-конференцію про її результати.

Ідеться про випадок смерті студента одного з київських вишів у Шевченківському райвідділі міліції Києва. За даними міліції, студент, затриманий днями за неподобства в гуртожитку в нетверезому стані, загинув від черепно-мозкової травми, впавши в стані сильного сп’яніння. Критики міліції заявляють, що той загинув від тортур і побиття. Незалежних даних про причини загибелі студента немає.
XS
SM
MD
LG