Доступність посилання

ТОП новини

Курс України на євроінтеграцію незмінний – Азаров


Прем’єр-міністр України Микола Азаров заявляє, що євроінтеграційний курс України залишається незмінним. Про це голова уряду сказав, представляючи в парламенті проект закону про засади внутрішньої та зовнішньої політики.

За словами Азарова, Президент України Віктор Янукович поставив перед урядом завдання завершити переговорний процес із ЄС щодо надання громадянам України права безвізового в’їзду до країн ЄС.

«Такі переговори наполегливо проводяться, і я сподіваюся, що в терміни, які поставив Президент, ми вирішимо це завдання», – підсумував прем’єр.

Крім того, він наголосив, що засади зовнiшньої та внутрiшньої полiтики України пiдтверджують позаблоковий статус держави.

«Головний елемент зовнiшньополiтичної прогнозованостi та послiдовностi, який мiститься в законопроектi, – це однозначне пiдтвердження позаблокового статусу України», – сказав прем’єр.

Сьогодні Верховна Рада розпочала розгляд проекту закону про засади внутрішньої та зовнішньої політики України. Цей документ Президент вніс до парламенту як невідкладний.
XS
SM
MD
LG