Доступність посилання

ТОП новини

Посилені заходи безпеки до виступу Януковича виправдані – Льовочкін


Голова Адміністрації Президента заявив, що вжиті силовими структурами посилені заходи безпеки поблизу київського палацу «Україна» з приводу виступу в ньому в четвер Президента зі зверненням до народу мали підстави.

«Спеціальні служби мали для цього обґрунтовані причини», – заявив Сергій Льовочкін журналістам.

Дальших подробиць він не навів.

Іще перед прибуттям Віктора Януковича до палацу «Україна» на підходах до нього виставили подвійний кордон співробітників правоохоронних органів. Квартал, де розташований палац «Україна», був оточений по периметру співробітниками міліції.

До палацу міліція пропускала лише журналістів і людей зі спеціальними запрошеннями. Співробітники міліції стояли вздовж дороги, посилені наряди правоохоронців були розташовані на виходах із метро.

Учасників планованої акції протесту «Локшина та мильні бульбашки від Януковича», яку збиралася провести партія «За Україну!», співробітники спецпідрозділу «Беркут» відтіснили від будівлі.

Натомість до неї допустили численних прибічників Партії регіонів, які вишикувалися з державними і партійними прапорами по обидва боки від палацу «Україна» і демонстрували підтримку своєму лідерові.

Як повідомили у центрі громадських зв’язків управління міліції в Києві, правопорядок під час заходу за участю Президента в Національному палаці «Україна» забезпечували близько тисячі співробітників міліції.
XS
SM
MD
LG