Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко: посилена охорона Януковича – необґрунтована


Лідер БЮТ Юлія Тимошенко називає необґрунтованою посилену охорону Президента Віктора Януковича. «Я, чесно кажучи, думаю, що його життю загрожує саме безліч представників силових структур, які так його охороняють, що незабаром в обіймах просто задушать. Я думаю, що насправді Президент повинен себе поважати й народ, що його обрав на цю посаду, а виходить, не може бути такого, щоб кожен крок Президента супроводжувався тисячами озброєних людей», – сказала Тимошенко.

За її словами, Янукович усвідомлює те, що проводить неправильну політику, і українці, які голосували за нього на президентських виборах, її не розділяють.

Сьогодні Віктор Янукович заявив, що є об’єктивні факти, які змушують державну охорону вживати щодо нього безпрецедентні заходи безпеки.

«Я вам скажу, що особисто я нічого не боюсь… Але так, як мені повідомляють органи державної охорони, ті загрози, які сьогодні існують, вони зобов’язані на них реагувати, і я не можу їх підмінювати. Мені це неприємно… Особисто… Це відчувати, чути тощо, але така ситуація існує», – сказав Президент.

Співробітники Головного управління Міністерства внутрішніх справ посилили 3-4 червня охорону громадського порядку у зв’язку з посланням Януковича до народу в четвер і його прес-конференцію сьогодні.
XS
SM
MD
LG