Доступність посилання

ТОП новини

Через напад на дніпропетровських журналістів порушили кримінальну справу


За фактом нападу на дніпропетровських журналістів прокуратура Жовтневого райвідділу Дніпропетровська порушила кримінальну справу за статтею «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів». Про це сьогодні повідомили в обласній міліції.

Раніше центр громадських зв’язків управління МВС в області повідомляв, що Жовтневий райвідділ міліції порушив кримінальну справу за статтею «Крадіжка».

За інформацією правоохоронців, підозрюваний у нападі затриманий, наразі йому обрали запобіжний захід – підписка про невиїзд.
Інцидент із нападом на телевізійників стався у п’ятницю ввечері.

За словами журналістів, під час з’ясування за редакційним завданням конфлікту між мешканцями багатоповерхівки у центрі міста на них напав незнайомий чоловік, завдавши саден і розбивши камеру. Після цього він зник.

Міліція, за інформацією з центру громадських зв’язків, у перебігу дослідчої перевірки з’ясувала, що чоловік забрав із відеокамери флеш-карту, щоб видалити з неї інформацію.

Це не перший напад на телевізійників на Дніпропетровщині за останні місяці, повідомляє кореспондент Радіо Свобода. У середині квітня від рук невідомого потерпів тележурналіст Борис Брагінський, а наприкінці квітня охорона одного з підприємств виштовхала зі своєї території і пошкодила апаратуру знімальним групам «9-го каналу» та студії «1+1».
XS
SM
MD
LG