Доступність посилання

ТОП новини

Зняття мораторію на продаж землі розколе коаліцію – Бондар


Щойно Президент або уряд винесуть на розгляд парламенту два питання: проведення приватизації на 5 років чи зняття мораторію на продаж землі, на цьому міцність коаліції закінчиться. Про це в ефірі Радіо Свобода заявив Олександр Бондар, народний депутат від НУНС, голова підкомітету з приватизації державного та комунального майна.

«Я впевнений, що ані комуністи, ані Литвин за ці речі голосувати не будуть принципово. Тому що Партія регіонів весь час лякає депутатів, що навесні можливі нові вибори. А хто із сил, які хочуть потрапити в наступний парламент поставить хрест на своєму проходженні, голосуючи за ці речі? Ці речі абсолютно непопулярні серед населення. Більшість населення проти приватизації взагалі і приватизації землі», – сказав Бондар.

Натомість регіонал, голова парламентського підкомітету з питань підприємництва Михайло Чечетов наголосив, що міцність коаліції збережеться навіть за таких умов.

«Є окремі рішення, де окремі фракції можуть мати свою позицію, але коаліція була і буде міцною», – заявив Чечетов в ефірі Радіо Свобода.
XS
SM
MD
LG