Доступність посилання

ТОП новини

Клюєв: держзамовлення на продукцiю заводу Малишева становитиме 250 мільйонів


Цього року державне замовлення на продукцiю заводу iменi Малишева становитиме близько 250 мільйонів гривень, повiдомив перший вiце-прем’єр України Андрiй Клюєв пiд час вiдвiдування заводу.

За його словами, ще 118 мільйонів направлять на модернізацію танкiв «Оплот».

Крім того, урядовець зауважив, що на пiдприємствi на даний час погасили майже всi борги iз заробiтної плати. Залишилося виплатити, за словами Клюєва, 7 мільйонів гривень. «Я дав доручення мiнiстровi фiнансiв, щоб цi грошi були погашенi в найближчi два дні», – сказав Клюєв. Пізніше Дмитро Колесников, міністр промислової політики повідомив, що і цей борг уже виплачений, передає кореспондент Радіо Свобода.

Державне пiдприємство «Завод iменi Малишева» – один iз найстарiших i найбiльших машинобудiвних заводiв України, розташований у Харковi.

Пiдприємство випускає спецтехнiку (колiсну та гусеничну), двигуни для неї, машини для ремонту трубопроводiв без пiдйому труби, запчастини i комплектуючi для бурового обладнання, технiку для видобутку вугiлля.
Традицiйною продукцiєю для пiдприємства є газовi мотор-генератори, якi використовуються у складi електростанцiй, тепловознi дизельнi двигуни.
XS
SM
MD
LG