Доступність посилання

ТОП новини

Попов у КМДА проводитиме необхідні столиці реформи – Азаров


Призначений першим заступником голови Київської міськдержадміністрації міністр з питань житлово-комунального господарства Олександр Попов проводитиме необхідні столиці реформи. Про це заявив прем’єр Микола Азаров, відкриваючи засідання Кабінету міністрів.

«Вчора відбулося призначення на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації нашого колеги. Наголошую, таким чином ми зміцнюємо столичну владу», – сказав голова уряду.

За його словами, два місяці тому Кабмін провів нараду, на якій обговорювалася ситуація у Києві. «Ми поставили чітке завдання собі і столичній владі. Певні питання вирішуються. Життя змінюється на краще, але не такими темпами і не так інноваційно як необхідно», – заявив Азаров.

«Попов буде проводити реформи в Києві. Столиця має стати зразком, генератором реформи, пілотним проектом оновлення житлово-комунального господарства», – наголосив прем’єр.

При цьому сам Попов перед засіданням Кабміну заявив, що сьогодні востаннє бере участь у засіданні Кабміну як міністр. За його словами, найближчим часом Верховна Рада проголосує за його відставку з посади міністра з питань житлово-комунального господарства.

Вчора міністра з питань житлово-комунального господарства призначили першим заступником голови Київської міської державної адміністрації замість Анатолія Голубченка.
XS
SM
MD
LG