Доступність посилання

ТОП новини

Працівникам заводу в Харкові обіцяють списання комунальних боргів і зарплату за місяць


Працівникам Харківського приладобудівного заводу імені Шевченка пообіцяли реструктуризувати комунальні борги, повідомляє кореспондент Радіо Свобода. Секретар міської ради Геннадій Кернес заявив, що вже днями представники комунальних підприємств зустрінуться з профспілкою заводу і вирішать це питання.

Крім того, співробітникам заводу пообіцяли впродовж двох тижнів виплатити зарплату за останній місяць і представити нового керівника. За словами заступника голови Харківської облдержадміністрації Володимира Бабаєва, виконувач обов’язків директора підприємства Віктор Гущин звільняється.

Вже завтра, як заявив Бабаєв, вирішувати ситуацію на заводі до Харкова прибуде представник Міністерства промислової політики. А незабаром на завод надійдуть кошти за контрактом із «Росатомом» у сумі близько двох мільйонів гривень. Також підприємство розраховує отримати аванс за виконання замовлення для конструкторського бюро імені Морозова.

Борг із зарплати на заводі імені Шевченка становить більше ніж 20,5 мільйона гривень. Гроші працівникам винні за рік роботи. Сьогодні зранку співробітники підприємства перекрили прохідну заводу та проїжджу частину з вимогою погасити борги.
XS
SM
MD
LG