Доступність посилання

ТОП новини

Наступного тижня в Раді оголосять про створення групи «Право вибору» – Жванія


Наступного тижня апарат парламенту зареєструє депутатську групу «Право вибору» і головуючий на засіданні Верховної Ради оголосить про її створення. Про це сьогодні повідомив заявив координатор цього об’єднання Давид Жванія, який нещодавно приєднався до коаліції.

«Я до останнього вірив у збереження НУНС. Але, на жаль, деякі мої колеги продовжують перебувати у полоні старих ілюзій, займати неконструктивну позицію, обираючи популізм замість роботи. Така ситуація не влаштовувала тих депутатів нашої фракції, які хочуть працювати задля реформ. Тому ми і створили депутатську групу «Право вибору», – заявив Жванія.

Зі свого боку, народний депутат Віктор Шемчук повідомив, що «всі процедурні моменти виконано, документи подано в апарат Верховної Ради». «Ми очікуємо, що на найближчому сесійному тижні буде оголошено про створення депутатської групи «Право вибору», до складу якої на сьогодні входить 12 депутатів», – сказав Шемчук.

Серед тих, хто погодився увійти до складу групи, Шемчук назвав нунсівців Сергія Василенка, Олександра Омельченка, Катерину Лук’янову, Олега Новикова, Івана Плюща, Сергія Харовського.

18 червня депутати Верховної Ради від НУНС, Валерій Борисов, Давид Жванія, Володимир Марущенко, Олег Новиков, Сергій Харовський і Віктор Шемчук увійшли в коаліцію. Більшість із них входила в депутатську групу «Народна Самооборона».
XS
SM
MD
LG