Доступність посилання

ТОП новини

17 населених пунктів залишаються підтопленими на Буковині


17 населених пунктів, 139 будинків і 106 гектарів сільськогосподарських угідь залишаються частково підтопленими в Чернівецькій області через рясні опади, що випали 22-24 червня.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Міністерства з надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

За повідомленням Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, залишаються без газопостачання 2 із 5 населених пунктів (відновлено 3).

Також залишаються ушкодженими понад 57 тисяч метрів дорожнього покриття автодоріг державного і місцевого значення, 11 мостів і майже 4 тисячі метрів водозахисних дамб.

Через рясні опади, що випали 22-24 червня, в 9 районах Чернівецької області (Заставнівський, Кіцманський, Новоселицький, Сторожинецький, Глибоцький, Вижницький, Путильський, Герцаївський, Хотинський) і Чернівцях внаслідок розливу рік, підйому ґрунтових вод і накопичення в низов'ях стічних вод були підтоплені, зокрема, 65 населених пунктів, 529 житлових будинків і 348 гектарів сільськогосподарських угідь.
XS
SM
MD
LG