Доступність посилання

ТОП новини

Редактор газети заявляє про фальшування номера


У Дніпропетровську з’явились підробні сіті-лайти місцевої «Популярної газети». Про це сьогодні повідомив головний редактор видання Андрій Богатирьов.

На його думку, до підроблення реклами газети причетний депутат міської ради – один із претендентів на посаду міського голови: нещодавно газета вийшла з критичною статтею проти нього на першій шпальті під заголовком «Кінець політичної кар'єри».

Сіті-лайти ж, встановлені в місті зараз, демонструють першу шпальту газети із зовсім іншою, протилежною за змістом статтею – «Зліт політичної кар'єри».

Андрій Богатирьов звернувся до правоохоронців із проханням втрутитися, адже мова йде, каже він, про порушення авторських прав. Також редактор готує позов до суду на фірму-власника сіті-лайтів.

У штабі депутата звинувачення редактора газети поки не коментують.

Раніше того самого депутата вже ловили на фальшуванні своєї іміджевої реклами: на сіті-лайтах у Дніпропетровську з’являлися фото депутата разом із міністрами, а також написи, що стверджували про позитивні домовленості депутата зі столичними посадовцями. Пізніше виявилось, що то був фотомонтаж.

Редактор «Популярної газети» Андрій Богатирьов упевнений: ближче до місцевих виборів явище підробної політичної реклами може набути ще більшого розмаху.
XS
SM
MD
LG