Доступність посилання

ТОП новини

АП провела контрольну закупку наркотиків через інтернет – Янукович


За дорученням Президента України Віктора Януковича, співробітники його адміністрації здійснили контрольну закупку наркотичних та психотропних засобів, користуючись відкритими каналами мережі інтернет та ЗМІ.

Про це глава держави повідомив на нараді керівників правоохоронних та інших державних органів з питань протидії злочинності та посилення боротьби з наркоманією. Він продемонстрував придбані речовини, серед яких були марихуана, кокаїн, психотропні препарати й деякі засоби, які видаються за рецептом.

«Мене особливо непокоїть ситуація в країні, пов’язана з поширенням наркотичних засобів, особливо серед неповнолітніх… Про яку роботу можна говорити, якщо через інтернет-магазини можна придбати весь асортимент наркотичних засобів? Ви знаєте про це, шановні керівники, міністри, генеральний прокурор? Чи не знаєте?», – сказав Янукович.

За його словами, дії правоохоронних органів і Міністерства охорони здоров’я у цій сфері є «недостатніми, а можливо, і злочинними».

Як заявив Президент, результатом сьогоднішньої наради має стати план дій із «системної та безкомпромісної» боротьби зі злочинністю та незаконним обігом наркотичних засобів.
XS
SM
MD
LG