Доступність посилання

ТОП новини

Проект Податкового кодексу винесуть на всенародне обговорення


Верховна Рада підтримала проект постанови «Про всенародне обговорення проекту Податкового кодексу України», внесений головою парламенту Володимиром Литвином.

«За» проголосували 250 із 436 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

За постановою, до 14 липня Кабінетові Міністрів мають передати текст проекту Податкового кодексу, підготовленого комітетом з питань податкової та митної політики до другого читання, з урахуванням пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи.

Уряду доручили забезпечити оприлюднення проекту Податкового кодексу і належні умови для проведення його всенародного обговорення, а також узагальнити результати всенародного обговорення проекту Податкового кодексу і до 5 вересня подати їх до Верховної Ради.

Крім того, Кабміну рекомендують розробити і подати до Верховної Ради проект закону про державний бюджет на наступний рік на основі нових Податкового та Бюджетного кодексів України.

Парламентському комітету з питань податкової та митної політики доручили до 10 вересня внести на розгляд Верховної Ради в другому читанні доопрацьований проект Податкового кодексу з урахуванням результатів всенародного обговорення.
XS
SM
MD
LG