Доступність посилання

ТОП новини

Янукович чекає на швидке запровадження безвiзового режиму з ЄС


Україна сподівається, що програма дій із запровадження безвізового режиму між Україною і Європейським Союзом буде виконана в короткий термін. Про це заявив Президент Віктор Янукович на зустрічі з президентом Європейської Ради Германом ван Ромпеєм.

«Ми розраховуємо, що цього року почнемо виконувати програму щодо безвiзового режиму Україна-ЄС. Безумовно, виконання плану дiй вимагатиме вiд нас великої роботи Мiнiстерства закордонних справ iз країнами ЄС. Ми цю роботу проводили i проводитимемо, i сподiваємося, що термiн виконання програми дій буде коротким», – сказав Янукович.

Глава української держави наголосив, що Україна розраховує на пiдписання цього року угоди про асоцiацiю Україна-ЄС.

Янукович також заявив, що цього року Україна розраховує на пiдписання з Євросоюзом угоди про створення зони вiльної торгiвлi.

Крім того, глава держави запевнив президента Європейської Ради в тому, що Україна значно активізувала роботу з наближення свого законодавства до стандартів Євросоюзу.«Ми зараз законодавчо закріпили у законі України про засади внутрішньої і зовнішньої політики європейський напрямок України, інтеграцію в Євросоюз», – наголосив Янукович.

За його словами, це дозволило значно активізувати проведення заходів практично за усіма напрямками, які стосуються наближення України до стандартів Європейського Союзу.
XS
SM
MD
LG