Доступність посилання

ТОП новини

Авіавиставку для учасників саміту СНД в Криму скасували


Виставку і демонстраційні польоти літаків українського виробництва, які мали відбутися в неділю за участі кількох президентів країн-учасниць СНД на летовищі Сімферополя в Криму, скасували, повідомила в неділю прес-служба Президента України.

За офіційною версією, ці заходи «перенесені», бо тему перспектив співробітництва в авіатранспортній галузі в межах СНД було обговорено під час неофіційної зустрічі голів держав-учасниць СНД.

Цей неофіційний саміт за участі шести президентів – України, Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Казахстану і Росії – відбувся напередодні, в суботу, в Лівадійському палаці біля Ялти в Криму протягом 20 хвилин.

За цей час, крім обговорення перспектив співробітництва в авіатранспортній галузі в межах СНД, голови держав також устигли привітати Президента України Віктора Януковича з минулим днем народження і розглянути та ухвалити підсумкову заяву саміту.

Спершу передбачалося, що після святкової вечері ввечері в суботу з нагоди цього дня народження учасники неформального саміту продовжать його в неділю на згаданій авіавиставці.
XS
SM
MD
LG