Доступність посилання

ТОП новини

Туристів, що постраждали через дії туроператора, розселили в інші готелі – МЗС


Консульське управління Міністерства закордонних справ та дипломатичні установи України в Туреччині допомогли більш як трьомстам українцям, яких відмовились розселяти через борги туристичної фірми. Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ Олег Волошин.

«Українські дипломати та одна з українсько-турецьких туристичних компаній допомогли українцям, які прибули на курорт Анталію на відпочинок і потрапили у скрутне становище. На сьогодні туристи розселені безкоштовно по інших готелях…», – сказав Волошин.

Консульство України в Туреччині також готове допомогти українським туристам захистити свої права через суд. За словами Волошина, «турецька сторона не несе відповідальності за ситуацію, що склалась, це – провина української турфірми».

8 липня у провінції Анталія українських туристів, які придбали путівки компанії Karya Tour, почали виселяти з готелів у зв’язку з незабезпеченням туристичним оператором оплати за заброньовані для громадян номери. Зі свого боку, туроператор Karya Tour Ukraine заявив про фінансові проблеми приймаючої сторони – турецької компанії Sunspot Seyhat Ltd Sti, яка не може виконати узяті на себе зобов’язання з прийому і розміщення туристів у Туреччині.
XS
SM
MD
LG