Доступність посилання

ТОП новини

Звільнено начальника Управління Держдепартаменту з виконання покарань на Вінниччині


Голова Державного департаменту України з питань виконання покарань Олександр Лісіцков звільнив начальника Управління Держдепартаменту Вінницької області Сергія Ткача через службову недбалість та бездіяльність. Про це повідомляється на сайті Держдепартаменту з питань виконання покарань.

Цільовою перевіркою, яка проводилася в період з 14 по 18 червня поточного року, викрито низку упущень та системних недоліків в організації службової діяльності територіального управління та підпорядкованих установ.

Олександр Лісіцков відзначив, що яскравим підтвердженням ігнорування керівництвом територіального управління проблем, пов’язаних із забезпеченням належних умов тримання засуджених та ув’язнених, були численні звернення та скарги під час відвідання ним 6 липня Стрижавської виправної колонії № 81.

Саме відсутність реального впливу керівництва територіального управління на стан справ у підпорядкованих установах стала причиною групових негативних проявів у Вінницькій установі виконання покарань № 1 1 липня.

Наразі стан справ в установах виконання покарань у Вінницькій області знаходиться на контролі керівництва Держдепартаменту.
XS
SM
MD
LG