Доступність посилання

ТОП новини

Янукович: вибух у Запоріжжі треба розслідувати якнайшвидше


Президент України Віктор Янукович провів у Криму зустріч із керівниками правоохоронних органів, на якій доручив у найкоротші терміни розслідувати обставини вибуху в Свято-Покровському храмі в Запоріжжі.

Як повідомляє прес-служба глави держави, у зустрічі взяли участь голова Служби безпеки України Валерій Хорошковський, генеральний прокурор Олександр Медведько, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов, а також керівник Адміністрації Президента Сергій Льовочкін.

«Ми повинні негайно розкрити цей злочин. І, що дуже важливо і чого сьогодні очікує суспільство – дати відповідь, який мотив цього злочину, що бандити хотіли сказати цим вибухом», – заявив Янукович.

Глава держави вимагає від правоохоронців для розкриття цього злочину «включити» всі можливості й відреагувати на ситуацію «як на окремий випадок». «Це дуже важливо», – наголосив Президент.

Генеральний прокурор висловив упевненість, що цей злочин буде розкритий протягом тижня. Він нагадав, що через вибух у Запоріжжі порушили кримінальну справу за фактом умисного вбивства, замаху на вбивство, умисного пошкодження чужого майна.

За словами Медведька, створена слідчо-оперативна група, яка працює над розкриттям злочину.

Внаслідок вибуху, який стався вчора, дев’ятеро людей постраждали, одна жінка померла від ран у лікарні.
XS
SM
MD
LG