Доступність посилання

ТОП новини

У МВС заявляють, що новий Cadillac відомству передали безкоштовно


У Міністерстві внутрішніх справ України заявляють, що автомобіль Cadillac Escalade був безкоштовно переданий у березні цього року підрозділам міліції в Київській області для обслуговування зарубіжних делегацій.

У повідомленні департаменту зв’язків із громадськістю МВС України також йдеться про те, що з 9 липня цього року цей автомобіль відрядили до підрозділів кримського гарнізону міліції для забезпечення охорони громадського порядку та безпеки під час протокольних заходів за участю перших осіб держави та голів іноземних делегацій.

За даними МВС, за міністром внутрішніх справ, генерал-майором міліції Анатолієм Могильовим закріплений інший автомобіль – Lexus 430 2004 року випуску.

Раніше народний депутат Геннадій Москаль заявив, що автомобіль Cadillac Escalade вартістю понад мільйон гривень «передали в МВС України для обслуговування міністра внутрішніх справ». При цьому він трактував отримання автомобіля як хабар.

«У приватних бесідах деякі керівники Управлінь внутрішніх справ зізналися, що вони «скинулися» грошима для того, щоб зробити подарунок Могильову на день народження. За їхніми словами, за ці кошти й було куплено автомобіль для міністра», – цитує сайт «Народної самооборони» слова Москаля.
XS
SM
MD
LG