Доступність посилання

ТОП новини

Володимир Кличко знову вийде на ринг проти «Нігерійського кошмару»


Чемпіон світу за версіями IBF, IBO і WBO у суперважкій вазі українець Володимир Кличко проведе 11 вересня бій із нігерійцем Семюелем Пітером.

Суперники узгодили умови матчу-реваншу, який відбудеться 11 вересня в Німеччині, повідомляє офіційний сайт братів Кличків,

Як повідомлялося рніше, спочатку 34-річний українець мав зустрітися з Олександром Повєткіним, але IBF дискваліфікувала росіянина за неявку на прес-конференцію і відмову від підписання контракту в обумовлений час, позбавивши його статусу обов'язкового претендента на користь наступного в рейтингу Пітера.

29-річний Сем Пітер (34 перемоги, три поразки) блискуче розпочав професійну кар'єру, але у вересні 2005 року в Атлантик-Сіті (США) зазнав першої поразки – від Володимира Кличка в бою за статус офіційного претендента на титул чемпіона світу IBF.

На чемпіонський поєдинок Сем Пітер знову вийшов у березні 2008 року. Він усе-таки став чемпіоном світу за версією WBC, нокаутувавши Олега Маскаєва. Але в жовтні того ж року на ринг після трирічної перерви повернувся почесний чемпіон світу WBC Віталій Кличко, який скористався своїм правом на титульний бій. На очах тисяч глядачів він переміг Пітера й повернув собі звання чемпіона.
XS
SM
MD
LG