Доступність посилання

ТОП новини

В УЄФА оптимістично налаштовані щодо проведення Євро-2012 в Україні


Генеральний секретар Союзу європейських футбольних асоціацій Джанні Інфантіно заявляє, що впевнений у здатності України на належному рівні підготуватися до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

За словами представника УЄФА, він відвідав міста, які прийматимуть чемпіонат, і задоволений побаченим. Зокрема, як заявив Інфантіно, він відвідав Національний спортивний комплекс «Олімпійський» у Києві. Генсекретар УЄФА наголосив, що над ним необхідно ще багато працювати, однак позитивно оцінив зусилля, докладені для будівництва футбольної арени.

Крім цього, Інфантіно вказав на необхідність підготувати готельну інфраструктуру до турніру, а також наголосив на важливості вивчення англійської мови персоналом. «Навряд чи протягом наступних 18 місяців весь світ вивчить українську. Вихід один – українцям навчитися трохи розуміти англійську», – сказав Інфантіно.

Генеральний секретар УЄФА перебуває в Україні з дводенним інспекційним візитом. 11 серпня він відвідав Львів і Донецьк, сьогодні вранці – Харків, звідки відбув у Київ.
XS
SM
MD
LG