Доступність посилання

ТОП новини

Популярність гри в гольф зростає через кар’єристів – дослідження


Близько 40 відсотків індійських службовців грають у гольф, щоб долучитися до «сильних світу цього», – такими є результати дослідження, яке спільно провели компанії «Ipsos» і «Ройтерз».

Гольф також набирає популярність у Китаї, Індонезії і Саудівській Аравії, де 33 відсотки людей використовують цей спорт для налагодження професійних зв’язків.

У середньому, згідно з анкетуванням, в якому взяли участь 12.691 працівників з 24 країн, 15 відсотків службовців вважають гольф прекрасною можливістю для просування вгору кар’єрними сходами.

Майже половина китайських службовців погоджується з тим, що спорт може допомогти їхньому кар’єрному зростанню, слідом за ними йдуть кар’єристи з Індії (46 відсотків), Південній Кореї (37 відсотків), ПАР (25 відсотків) і Саудівської Аравії (30 відсотків), – повідомляє у вівторок агентство «Ройтерз».

На батьківщині гольфу – у Великій Британії – 22 відсотки вірять у кар’єрні можливості цього спорту, проте тільки п’ять відсотків грають, щоб бути ближче до керівника фірми.

Найменше стурбовані професійною користю гольфу у Франції, де лише дев’ять відсотків згодні взяти в руки ключку, щоб допомогти своїй кар’єрі.
XS
SM
MD
LG