Доступність посилання

ТОП новини

Міліція знайшла телефон зниклого харківського журналіста


У човні, який плавав на Печенізькому водосховищі, знайшли мобільний телефон зниклого головного редактора харківської інформаційної газети «Новий стиль» Василя Климентьєва. Про це повідомив перший заступник керівника обласного управління, керівник кримінальної міліції Микола Фоменко.

«Сімнадцятого серпня приблизно о шостій вечора, на Печенізькому водосховищі знайдено мобільний телефон зниклого головного редактора. Телефон був у човні, що плавав водосховищем. Цей телефон знайшли люди, що відпочивали неподалік на березі водосховища», – заявив Фоменко.

На даний час, як повідомили в міліції, за участю правоохоронців, кінологів, водолазів проводиться обстеження прилеглої території, де знайшли човен з мобільним телефоном.

Тим часом, заступник редактора газети «Новий стиль» Петро Матвієнко назвав «провокаційною» інформацію про те, що в Печенізькому водосховищі знайшли мобільний телефон Климентьєва.

«Занадто багато протиріч у цій справі, – каже Петро Матвієнко, – сім днів телефон мовчав і тут раптом запрацював, та ще й поряд за якимось дивом опинився підліток і взяв слухавку».

Дружина Климентьєва повідомила про зникнення чоловіка 12 серпня. Під час перевірки встанов, що 11 серпня журналіст виїхав з дому з невідомим чоловіком на автомобілі сріблястого кольору в невідомому напрямку.

Дзержинський райвідділ міліції Харкова порушив кримінальну справу за статтею «навмисне вбивство» за фактом зникнення Климентьєва.

Колеги головного редактора не виключають, що Климентьєв міг зникнути через професійну діяльність, адже він спеціалізувався на журналістських розслідуваннях. Василь Климентьєв писав про зловживання прокурорських, міліцейських та податкових високопосадовців.
XS
SM
MD
LG