Доступність посилання

ТОП новини

Близнюк: Донецька облрада повторно ухвалить рішення щодо російської мови


Голова Донецької облдержадміністрації, депутат Донецької облради Анатолій Близнюк заявляє, що наступна сесія обласної ради повторно ухвалить рішення про розвиток російської мови в регіоні, яке «діятиме цілком на законних підставах».

Як повідомили у прес-службі Донецької облдержадміністрації, так Близнюк прокоментував рішення Донецького апеляційного адміністративного суду про незаконність постанови обласної ради «Про створення умов для розвитку російської мови в Донецькій області», ухваленої 18 травня 2006 року.

Близнюк погодився з рішенням суду, але заявив, що тепер депутати облради врахують і виправлять всі недоробки і знову ухвалять рішення про розвиток російської мови.

За словами голови ОДА, на наступній сесії буде ухвалене рішення про розвиток російської мови в регіоні, «яке на 100% буде законним і ніякий суд надалі не зможе це опротестувати, а моменти політиканів і підняття чогось там на щит – це неправильно».

Донецький апеляційний адміністративний суд скасував рішення обласної ради від 18 травня 2006 року «Про створення умов для розвитку російської мови в Донецькій області». Це рішення суд ухвалив 16 липня цього року.
XS
SM
MD
LG