Доступність посилання

ТОП новини

750 міліціонерів вивчатимуть в Острозькій академії англійську


750 співробітників рівненської міліції разом із начальником Управління МВС України в області генерал-майором міліції Олегом Салом у рамках підготовки правоохоронних органів до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року з початку навчального року вивчатимуть у Національному університеті «Острозька академія» англійську мову.

Як повідомили кореспонденту у Відділі громадських зв’язків Управління МВС України у Рівненській області, відповідну угоду про співпрацю правоохоронців та «Острозької академії» підписали 2 вересня.

Згідно з угодою, міліціонерам організують курси англійської мови на базі вишу, а представники органів внутрішніх справ допоможуть університету із облаштуванням науково-дослідної криміналістичної лабораторії.

За словами генерал-майора Олега Сала, це перший приклад в Україні, коли регіональне управління МВС організовує таку масштабну мовну підготовку своїх працівників до Євро-2012. На його думку, якщо їхню ініціативу підтримають в інших регіонах, то це сприятиме поліпшенню іміджу України у світі і суттєво допоможе державі у проведенні заходів до Євро-2012.
XS
SM
MD
LG