Доступність посилання

ТОП новини

Рішення про нового голову КМДА Президент не ухвалював – Льовочкін


Президент Віктор Янукович не ухвалював рішення про призначення нового голови Київської державної адміністрації. Про це повідомив голова Адміністрації Президента Сергій Льовочкін, відповідаючи на запитання про можливість перепризначення керівників Києва і районів міста після ухвалення Верховною Радою закону про внесення змін до законодавства про столицю України.

Згідно з ухваленим 7 вересня законом, глава держави отримав право самостійно призначати голову міськадміністрації, а також, в разі необрання райрад, – голів районних адміністрацій.

За словами Льовочкіна, цей закон на підпис Президентові ще не надійшов. «Але він дасть змогу значно скоротити видатки на управлінський апарат», – зазначив голова Адміністрації президента. За його словами, кандидати на посади голів райадміністрацій вже пройшли співбесіду в Адміністрації Президента. «Більшість із нинішніх голів районів можуть перепризначити», – заявив Льовочкін.

Говорячи про мера міста, він зауважив, що його обрали більшість киян і він продовжує працювати. «Інших рішень не ухвалювали», – сказав голова Адміністрації.
XS
SM
MD
LG