Доступність посилання

ТОП новини

Голова Львівської ОДА не планує в відставку після недовіри


Голова Львівської обласної державної адміністрації Василь Горбаль не планує йти у відставку у зв’язку з рішенням Львівської обласної ради про висловлення йому недовіри, повідомила прес-служба облдержадміністрації.

Як наголосив він після оприлюднення результатів голосування в середу, жодних змін в роботу обласної державної адміністрації це рішення облради не внесе.

А після закінчення сесійного засідання він додав, що, за його словами. обласна рада «вкотре продемонструвала невиправний популізм і неготовність до конструктивної співпраці з виконавчою владою на користь Львівщини».

За його словами, «замість консолідації і спільної наполегливої праці на розвиток регіону депутати обласної ради знову вдалися до заробляння політичних дивідендів», а голосування, зокрема, «засвідчило популістичні настрої, які панують напередодні виборів» до органів місцевого самоврядування, запланованих на 31 жовтня.

Раніше в середу сесія Львівської обласної ради висловила недовіру голові обласної державної адміністрації Василеві Горбалю.

Лідер фракції БЮТ в обласній раді Іван Стецькович оприлюднив головні претензії до Горбаля. З одного боку, той досі залишається депутатом Верховної Ради, і його картка голосує в парламенті. Львівський БЮТ звинувачує Горбаля і в тому, що в області погіршилася соціально-економічна ситуація. Зокрема, йому закидають зростання заборгованості з зарплати і зростання цін.

Василь Горбаль, член Партії регіонів, був призначений на голову Львівської ОДА цієї весни після того, як Президентом став Віктор Янукович.
XS
SM
MD
LG