Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко закликає Януковича зняти «блокаду» з виборчої кампанії її партії


Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вимагає від Президента Віктора Януковича «зняти блокаду» з виборчої кампанії партії «ВО «Батьківщина». Про це йдеться у відкритому листі Тимошенко до глави держави, оприлюдненому на сайті БЮТ.

«Вимагаю зареєструвати нових, законно обраних керівників партійних організацій та не перешкоджати партії «ВО «Батьківщина» брати участь у виборах», – йдеться в листі.

Якщо ці вимоги не виконають, то, за словами Тимошенко, її політична сила буде змушена «оголосити бойкот виборам, як публічний вирок вашій, пане Януковичу, антиконституційній діяльності, як публічний вирок вам як могильщику свободи».

Тимошенко звинуватила в спробі «рейдерського захоплення» партії керівника Адміністрації Президента України Сергія Льовочкіна, міністра юстиції Олександра Лавриновича, міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова, а також Печерський районний суд.

Вона стверджує, за вказівкою Лавриновича Мін’юст відмовляється реєструвати обраних керівників Київської та Львівської обласних організацій «Батьківщини». Крім того, заявила Тимошенко, Міністерство внутрішніх справ видало колишнім керівникам цих організацій, які виключені з партії, – Івану Деньковичу та Володимиру Майбоженку – нові печатки.

Раніше голова Адміністрації Президента Сергій Льовочкін заперечив обвинувачення Тимошенко в його причетності до реєстрації псевдоосередків «Батьківщини».
XS
SM
MD
LG