Доступність посилання

ТОП новини

Президенти України і Росії обговорять енергетику, флот і кордон – агентство


Президенти Росії Дмитро Медведєв і України Віктор Янукович під час своїх зустрічей завтра й післязавтра обговорять, серед іншого, взаємодію в енергетиці, зокрема, інтеграцію атомних комплексів їхніх країн, цитує сьогодні російське агентство «Інтерфакс» неназване джерело в адміністрації російського президента в Кремлі.

Крім теми паливно-енергетичного комплексу, президенти обговорюватимуть і взаємодію в транспорті, науці і техніці. Зокрема, йтиметься про спільні програми в галузі авіаційної промисловості чи про будівництво мосту через Керченську протоку між Росією і Україною, повідомило джерело.

За цим повідомленням, також очікується, що голови держав обговорять і додаткові документи щодо функціонування російського Чорноморського флоту на території України.

Іще однією з тем, яку назвало джерело, має стати спрощення процедур пропуску на кордоні двох країн.

Віктор Янукович і Дмитро Медведєв мають зустрітися завтра поблизу українсько-російського кордону і відвідати Брянську область Росії і Черкаську область України, перетнувши кордон у складі автопробігу, що відбувається з Санкт-Петербурга в Росії до Києва. Післязавтра вони мають продовжити свою зустріч у державній резиденції російського президента в Завидові недалеко від Москви.
XS
SM
MD
LG