Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові фанати ФК «Металіст» пошкодили три автобуси ФК «Шахтар»


Міліція порушила кримінальну справу за фактом нападів невідомих на автобуси футбольного клубу «Шахтар», які сталися в суботу в Харкові після матчу з місцевим «Металістом».

25 вересня, після футбольного матчу між командами «Металіст» (Харків) і «Шахтар» (Донецьк) невідомі пошкодили три автобуси. За даними прес-служби ФК «Шахтар», при від’їзді команди і тренерського штабу донецького «Шахтаря» зі стадіону «Металіст» у бік автобуса «гірників» полетіли різні важкі предмети. Один із них розбив скло по лівому борту автолайнера. Одночасно нападу зазнав і автобус зі співробітниками ФК «Шахтар» і «Донбас Арени», які приїхали до Харкова підтримати команду. На виїзді з міста футбольні фанати також закидали його важкими предметами і розбили скло. А в районі Чугуєва аналогічну «зустріч» влаштували колоні автобусів із уболівальниками «Шахтаря». Вибито як мінімум 2 скла. На щастя, ніхто не постраждав, відзначають у прес-службі.

У прес-службі «Шахтаря» висловили подив діями кількох сотень співробітників міліції, які були свідками безладів, але жодним чином не відреагували на правопорушення.

Відповідну заяву зробило керівництво ФК «Металіст», у якій звернулося до правоохоронних органів з проханням знайти і покарати тих, хто після матчу в Харкові пошкодив автобуси.

Матч між командами, що пройшов 25 вересня на стадіоні «Металіст» у Харкові, завершився з рахунком 2:1 на користь «Шахтаря».
XS
SM
MD
LG