Доступність посилання

ТОП новини

Кабмін хоче ліквідувати підприємства при міністерствах


Кабінет Міністрів має намір ліквідувати підприємства, що створені при міністерствах і відомствах та надають платні послуги. Про це заявив прем’єр Микола Азаров, відкриваючи засідання Кабміну.

«Доручаю секретаріату Кабінету Міністрів підготувати проект постанови Кабміну про ліквідацію таких підприємств, з механізмами ліквідації й термінами», – сказав Азаров.

При цьому він доручив міністрові Кабінету Міністрів Анатолію Толстоухову організувати перевірку всіх міністерств, комітетів, відомств, регіональних адміністрацій для виявлення створених при них підприємств, що надають платні послуги.

Прем’єр доручив Толстоухову в тижневий термін представити йому перелік таких підприємств із вказівкою послуг, які вони надають.

Також прем’єр доручив Контрольно-ревізійному управлінню перевірити, як використовуються кошти, зібрані цими підприємствами.

Крім того, Азаров доручив Толстоухову протягом 2 тижнів доповісти про хід скасування міністерствами й відомствами зайвих дозвільних документів, що підтримують підприємництво.
XS
SM
MD
LG