Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура завершила слідчі дії в справі про загибель студента Індила


Слідчий відділ прокуратури Києва завершив всі можливі слідчі дії в справі про загибель студента Ігоря Індила в Шевченківському районному управлінні Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Києва.

Найближчим часом у розпорядження слідчих має надійти висновок з проведеної Головним бюро судово-медичних експертиз Міністерства охорони здоров’я судово-медичної експертизи щодо механізму, часу та можливого способу отримання загиблим смертельних тілесних ушкоджень, після оцінки яких у сукупності з іншими зібраними доказами будуть визначені шляхи вирішення справи.

Управління МВС у Києві назвало причиною смерті Індила, який у травні вночі був доставлений у Шевченківське рай управління, а на наступний ранок був знайдений мертвим у камері, закриту черепно-мозкову травму, якої він зазнав нібито після падіння з ліжка через сильне алкогольне сп’яніння.

28 травня прокуратура Шевченківського району Києва за цим фактом порушила кримінальну справу за статтею 365 Кримінального кодексу (перевищення влади або службових повноважень).
XS
SM
MD
LG