Доступність посилання

ТОП новини

Представники 9 партій скаржаться ЦВК на затягування реєстрації в Дніпропетровську


Представники дев’яти політичних партій звернулися з приводу ситуації у виборчкомах Дніпропетровська до Центральної виборчої комісії, міжнародних організацій та голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, зокрема, в міській організації ВО «Батьківщина» ситуацію назвали «вражаючою за своїм цинізмом». Представники дев’яти політичних партій, серед яких, зокрема, «Батьківщина», «Україна майбутнього», «Сильна Україна», заявляють, що упродовж цілого дня не могли здати у Дніпропетровській міській виборчій комісії необхідні документи для реєстрації виборчих списків кандидатів у депутати міськради.

За інформацією міської організації ВО «Батьківщина», вчора міськвиборчком прийняв до розгляду документи лише однієї партії – Партії регіонів, а сьогодні зранку з’ясувалося, що вже зареєстровані кандидати від трьох партій – Партії регіонів, Комуністичної партії та Народної партії.

Представники дев’яти партій заявляють, що затягування процедури реєстрації має на меті обмежити час , відведений партіям на агітаційну кампанію.

Відучора Радіо Свобода намагається зв’язатися з членами виборчої комісії, але телефони не відповідають.
XS
SM
MD
LG