Доступність посилання

ТОП новини

Янукович і Медведєв зустрінуться вдев'яте


Президенти України і Росії Віктор Янукович і Дмитро Медведєв 4 жовтня обговорять у Геленджику в рамках російсько-українського міжрегіонального економічного форуму співпрацю країн в енергетиці й економіці.

Як повідомили у прес-службі Кремля, в рамках заходу відбудуться переговори двох керівників, на яких будуть обговорені актуальні питання багатогранної російсько-української співпраці.

З березня 2010 року – це вже дев`ята зустріч глав держав.

«Очікується, що в ході бесіди на вищому рівні, а також у рамках роботи форуму будуть обговорені такі пріоритетні напрями співпраці, як економіка, енергетика, транспорт, природоохоронна діяльність й інше», – йдеться у повідомленні.

Також заплановані виступи керівників ряду регіонів двох країн за такими темами взаємодії, як розвиток торгівлі на прикордонній території, спільне використання трансграничних водних артерій, інноваційний розвиток на місцевому рівні тощо.

На форумі також будуть розглянуті питання, пов`язані зі створенням сприятливих умов для вільного пересування громадян Росії і України через кордон, зокрема спрощення проходження прикордонного, митного, міграційного контролю.
XS
SM
MD
LG