Доступність посилання

ТОП новини

Знайшли п'ятирічну дитину, яка провела в лісі під Києвом всю ніч


П'ятирічного хлопчика, який заблукав у лісі в суботу, знайшли вранці в неділю у кварталі Кончазаспівського лісництва, повідомили в МВС України.

Хлопчик спав під деревом – він дуже змерз. Коли його розбудили, він розповів, як сильно злякався, і пообіцяв більше не гуляти в лісі самостійно. Наразі маленький мандрівник із ознаками застуди перебуває в лікарні. Стан дитини задовільний.

У прес-службі міліції зазначили, що до чергової частини звернувся 38-річний киянин, який повідомив, що вдень, 2 жовтня, в урочищі «Конча-Заспа» під час збирання грибів загубився його п'ятирічний син. Самостійні пошуки дитини не дали результату, тому налякані батьки звернулися за допомогою.

Правоохоронці з'ясували, що бабуся і троє її онуків, які приїхали на відпочинок у Конча-Заспу, встановили там намет. Через кілька годин хлопчикам набридло збирати гриби, і вони почали грати в хованки. Найменший, Дмитро, так захопився грою, що відбіг занадто далеко.

Для пошуку малолітнього хлопчика негайно за сигналом «Тривога» було зібрано особовий склад Київського гарнізону міліції, ГУ МВС у Києві, МНС, військовослужбовців внутрішніх військ МВС, курсантів і місцевих працівників лісопаркового господарства.

Півтори тисячі правоохоронців прочісували ліс у пошуках дитини.
XS
SM
MD
LG