Доступність посилання

ТОП новини

Група позафракційних депутатів увійшли до Партії регіонів


Сім позафракційних депутатів Верховної Ради увійшли до фракції Партії регіонів. Про це оголосив голова парламенту Володимир Литвин.

Зокрема, до фракції ПР увійшли Василь Кисельов, Ігор Савченко, Андрій Веревський, Володимир Іваненко, Олександр Шепелев, Петро Кузьменко й Інна Богословська.

Крім того, Литвин оголосив, про те, що депутат Верховної Ради Станіслав Довгий вийшов із фракції блоку «Наша Україна-Народна Самооборона» і приєднався до фракції блоку Литвина.

Перед цим голова парламенту оголосив про створення більшості у Верховній Раді. Відповідне оголошення він зробив, відкриваючи засідання парламенту.

«Повідомляю Верховній Раді України про формування 4 жовтня 2010 року парламентської більшості «Стабільність і реформи» у Верховній Раді України 6 скликання, яка наразі нараховує 227 народних депутатів», – сказав спікер.

Литвин зауважив, що більшість створена на підставі угоди між фракціями Партії регіонів, Комуністичної партії та блоку Литвина.

1 жовтня Конституційний Суд оприлюднив рішення про визнання неконституційним закону «Про внесення змін до Конституції» від 8 грудня 2004 року. У зв’язку з цим почала діяти Конституція 1996 року.

XS
SM
MD
LG